BESÖK

I dag kom Tony upp till mig på jobbet med Tim... Han skulle i väg och kolla jobb, ett staket till huset som han bygger både invändigt och utvändigt i rostfritt stål.
Han skulle kolla med en kompis om han kunde göra det!

Han åt bra även om han var här, flygande Jacob och nu är han i väg med Mimmi i affären.
Jag undrar ja vad de skall köpa???

I kväll blir det TACOS det var ett tag sen.. Idol och kanske drar vi någon film på slutet av kvällen

K

mormor börjar bli bättre.....

verkar det som men vem vet!!

När kusinen varit där i går hade hon sagt att det var bäst att hon började äta igen.
Precis som om hon slutat äta för att hon ville dö... Fattar inte varför kämpar man inte när man kan!

På tisdag skall jag och Timpa dra och hälsa på henne en stund, kanske bli hon glad kanske skiter hon i vilket, vi får se hur det går.

K

After Work - Högland

I går påminde Ulle mig och det var After Work på Högland kl 1600 med tjejerna, hade nästan glömt bort det för jag var ganska trött.... Hur det än var så drog jag dit efter jobbet (direkt från tåget) och umgicks lite. Tanken var att jag bara skulle stanna en liten stund, snacka lite och sen åka hem till lilla familjen som satt hemma och väntade men..... Det blev några timmar i stället men trevligt hade vi! När jag meddelade mig att jag skulle dra mig hemåt så var det flera av tjejerna som var sugna på att åka hem, så jag fick bilen full hem till Anneberg. Vi snackade mycket om "gå runt festen" i Anneberg som för information helgen v 5 2010 och att det alltid är så himla trevligt! Vi pratade om att de som håller i det i dag inte vill hålla på med det mera utan vill att andra skall ta över för att det är ju klart att vi skall fortsätta det är ju en jätte tradition var än denna festen är någonstans. Man kanske skulle utveckla/ändra den lite kanske ha den på sen sommaren istället med avslutning i vår fina folkpark som har och håller på att rustas upp. K

Varför gick jag upp idag?????

Jag kanske inte verkar trött men usch va trött jag är!!!
Jag kan inte säga att det är fredag och äntligen helg inte... Jag skall jobba hela helgen!!!

Jobb i helgen är inget som jag ser fram emot!!! Hela dagarna blir förstörda 12-20, det blir bara en skvätt förmiddag tillsammans med Timpa limpa..

K

Illbatting till son....

Denne lille gudomliga varselse som blivit till en vild liten illbatting...

Hur många gånger man än säger att man inte får göra som han gör så attans gör han det igen och igen och igen!

Ex. hoppa i sängen, det får man inte göra!

I lördags var vi till Sandsjöfors för att fira mamsen lite då hon fyller år i veckan.. Tim var ju självklart med och även brossans son Wille, de blir som förbytta när det kommer tillsammans. Den ene triggar den andra och tillslut har de vänt upp och ner på hela huset.
De var tysta en stund men när man sen hör dem så är de på övervånging och hoppar i sängen. När jag kommer upp säger Tim till mig när jag frågar vad det gör att.. han skulle visa Wille hur man tränar.
Efter ytterligare en stund låter det från övervåningen igen, då har det hittat en rund avlång kudde som de kastar emellan sig när de hoppar i sängen.  Helt genomsvett var han när de kom ner igen efter att moster varit och ryckt lite i dem.

I går var vi på Ränneslätt och kollade på Robin och gänget som körde motorcross... När vi kommer hem springer han raka vägen ner till källaren och sin motorcykel, en trehjuling på batteri, och säger att han skall träna, han kan oxå gasa och hoppa!!!

Till slut fick vi honom att lugna ner sig, vila en stund. Det betydde att även mamma fick en lite vilostund..

Vi avslutade dagen med att klippa honom, äntligen gav han med sig och vi fick fria händer... GÖTT nu ser han ut som en pojke igen!!

Nu är det vi igen, vardagen är tillbaka.

K

GRATTIS FAFA!!

I DAG ÄR DET FAFAS DAG,
I DAG ÄR DET FAFAS DAG,
I DAG ÄR DET FAFAS FÖDELSEDAG,
I DAG ÄR DET FAFAS DAG!!!

GRATTIS FAFA

K


avstyrt.. skönt skönt

Övertiden är avstyrd.....

Tim anställd personal kunde komma in och jobba!

Nu hämtar jag Tim i tid och allt är frid och fröjd...

K


Övertid

Ja, då var det dags för övertid..

I går fick vi in en friskanmälning men i dag var det sjukdom igen och övertid är beodrad.

Vi får se hur jag löser det med dagis, kanske farmor eller mormor kan hämta honom och vara med honom tills Tony kommer hem från Stockholm.

Nu är det jobb som gäller.. vi är kort om folk i dag så jobb jobb jobb

K


Crash

Nu har hela vårt arbetssystem brakat i hop och vi kan inte göra något utan bara sitta och vänta på IT...

Kul att bara sitta och förklara för alla och allt att ingen fungerar

K

Nu snackar vi SNÖ

Det tog en stund att ta sig till jobbet i dag. Sommardäck på vinterväg är inte något jag gillar. Jag har annars inget emot att köra på vinterväglag men idag var jag inte nöjd. Tur i alla fall att jag kom iväg i tid annars hade jag inte varit i tid till jobbet!

Pappa får ge sig ut och hjälpa mig ikväll!

Men har jag tagit mig hit får jag även ta mig tillbaka till Anneberg. Marren det är inga roliga vägar vill jag lova, hade jag varit du och haft den möjligheten skulle jag tagit bussen i dag!

Jag antar att jag kommer få ett lätt kaos på mina axlar i dag då jag inte skulle tro att några av våra fordon har fått på sin snöskorna ännu!

K


Gran Canaria, bio och mys

Nu var jag här igen.. uppdatering på G

Ja, va hände egentligen eller rättare sagt vad har hänt!?

Jag hade semester i fredags för att vi skulle hitta på något tillsammans men den planerade helgen gick i stöpet när en bekant ringde och bjöd in till "fest", 30 års fest på lördagen. Ja, det var vad vi trodde i alla fall.. Nog att personen ifråga är sjuk men man kan be om hjälp om man inte tycker sig hinna eller så... 
Det var en jättetrevlig tillställning men någon fest var det inte, ett kalas kan man kalla det! 
Det serverades urgoda pajer med sallad och annat tilltugg därefter kaffe och tårta, ett kalas helt enkelt. Tim skrutten var med och tanken var att vi skulle åka hem när festen drog igång, men det gjorde den aldrig eftersom vi fick stå för musiken själva, så vid 23 hade alla lämnat lokalen för att söka fest! 

I fredags var jag och Tony på bio tillsammans dels för att han och jag skulle hitta på något ensamma bara vi och för att vi har varit förlovade i 5 år nu..  Det firades med en bit mat och bio, "äntligen midsommar". 
Jag har bokat en resa till Gran Canaria för hela familjen som inte Tony visst om men denna kväll blev han varse om detta och tyckte att det var en toppen ide då vi inte haft någon som helst semestervecka denna sommar tillsammans. Vi hade kalas trevligt tills vi kom till vår bil för att fara hemåt... När vi var en bit i från sa vi till varandra, det är nog kallt för det är frost på hela bilen... När vi kom närmre, det är ju bara på vår bil det är frost och när vi kom ännu närmre var det någon som tömt en pulversläckare på bilen.. polis anmälan för skadegörelse och tvätt av bilen var vad vi roade oss med på natten!!!

Johan Falk filmerna har gått hett i vårt hem i helgen, 3an i torsdags och den fjärde filmen i går, söndag. Nu väntar vi på nästkommande filmer.. Vi såg till att elda i spisen oxå, det är allt bra mysigt när man ser elden flamma fritt där inne!! Mys var det hela dagen så det var pissväder ute!

I morgon blir det en tidig morgon för mig pga jobbet så Tim får sova hos farmor och farfar i natt!

K
 

Lediga dagar med SNOR

Snor, Snor och åter snor... lillkillen är snorig men glad.

Tanken var att vi skulle till Vetlanda och hälsa på hos Johanna och Max men icke sa nicke inte när snoret rinner som vattnet ut vattenkranen.
Istället åkte vi till Sandsjöfors och bara va, för där är de redan förkylda och vuxna. Det blev en lugn dag men en hektisk kväll, vi skulle i väg till Ulle för en snabb fika...  2h.

Nu är vi tillbaka i arbetsveckan våran, jag på jobbet och Tim på dagis...

K


Lotta Thells böcker!

Jag har just läst alla Lotta Thells självbiografier om hennes liv som beroende av heroin och hennes väg ut ur missbruket.

1. UTAN EN TANKE - första boken om Eva, här tvångsintas hon på ett Hasselakollektiv med det hjälper inte Eva ett dugg men hennes kärlek till djur och envisheten gör henne till en överlevare.

2. I SKUGGAN AV VÄRMEN - andra boken om Eva som även har filmatiserats. Med x antal heroinsprutor jobbar sig Eva igenom nattpass som väktar och när hon inte jobbar tänder hon av, som på ett schema. En dag träffar hon Erik, en polis.. Eva får leva ett rejält dubbel liv men vågar hon lita på Erik

3. BORTOM LJUS OCH MÖRKER - Eva och Erik är nu gifta men jakten på heroin blir det ända som räknas när hennes metadon dras in.. Hur länge skall Erik orka och klarar Eva att överleva detta missbruk

4. KÄRLEKSBARN - Eva vill inget hellre än att ge Erik allt han önskar sig, en familj men vågar hon. Efter att Eva kommer in i ett projekt som hjälper henne med sitt missbruk förändras Erik.

5 FÖR KÄRLEKS SKULL - den sista delen om Eva. Eva och Erik har fått världens vackraste flickebarn. Eva är drogfri, de bor på en idyllisk liten gård. Då händer något som Eva aldrig anat. Konsekvenserna blir förödande. Ska Eva någonsin få bli lycklig?

Dessa böcker är verkligen gripande och det var länge sen jag läste böcker som verkligen berörde, jag har suttit och gråtit på tåget hem när jag läst och ibland har Tim vaknat och undrat i fall mamma är ledsen. Dessa böcker är hemska,,  Att en drog kan vara så giftig.. Hur man klara att ta sig ut ur skiten och fortsätta leva för att inte falla tillbaka!!!

Nu skall jag nog inte läsa på ett tag så jag glömmer hur fängslande böcker verkligen kan vara!!

K

TRÖTT, jobb och fest

Jag är verkligen trött, alltså inte trött på livet eller så utan bara trött...

Efter några veckors arbete med tider från 0800 blir man verkligen helt utmattad efter 3 dagar med starttid kl 0530 på jobbet.. Jag är inte van.
Innan när jag jobbade på rullande schema var det inga som helst problem med att gå upp eller sova mindre men nu.
I går kom Tony hem från Stockholm igen och som vanligt på torsdagar brukar vi sitta upp och prata lite men i går somnade jag snabbare än kvickt efter att jag lagt Tim. Jag hade tänkt mig se den nya svenska dokumentären om ungdomarna som låses in på ett fängelse i hop om att lämna den bana de har glidit in på. Icke sa Nicke, några minuter och jag var utslagen.

För hoppningsvis blir det bättre under dagen.

Marren, för din information istället för ett telefonsamtal i dag kommer här morgonens redogörelse

Klockan ringde och jag gick upp fick med ens se IS massor av IS på våra bilar, fan tänkte jag, det regnade ju igår! Ut i köket kollande temp. 3 minus fan fan fan. Klädde mig varmt, startade bilen för att få värme sen in och borstade tänderna osv.. Det var lite lurigt på sina ställen men jag tog det säkra före det osäkra i dag, åkte i tid och körde helt inom hastighetsbegränsningarna (lägre i bland) Halt på vissa stället det var det men det är ju alltid så i skogspartier och på broar.
Jag är i alla fall på jobbet och allt har gått bra.

I morgon fortsätter min arbetsvecka och börjar jobba 0700 (0600) för på kvällen skall vi sen på 40 års kalas.. GRATTIS TOMMIE!

Sen blir det lite mera jobb på söndag så I will be back at this site...

K

RSS 2.0