Illbatting till son....

Denne lille gudomliga varselse som blivit till en vild liten illbatting...

Hur många gånger man än säger att man inte får göra som han gör så attans gör han det igen och igen och igen!

Ex. hoppa i sängen, det får man inte göra!

I lördags var vi till Sandsjöfors för att fira mamsen lite då hon fyller år i veckan.. Tim var ju självklart med och även brossans son Wille, de blir som förbytta när det kommer tillsammans. Den ene triggar den andra och tillslut har de vänt upp och ner på hela huset.
De var tysta en stund men när man sen hör dem så är de på övervånging och hoppar i sängen. När jag kommer upp säger Tim till mig när jag frågar vad det gör att.. han skulle visa Wille hur man tränar.
Efter ytterligare en stund låter det från övervåningen igen, då har det hittat en rund avlång kudde som de kastar emellan sig när de hoppar i sängen.  Helt genomsvett var han när de kom ner igen efter att moster varit och ryckt lite i dem.

I går var vi på Ränneslätt och kollade på Robin och gänget som körde motorcross... När vi kommer hem springer han raka vägen ner till källaren och sin motorcykel, en trehjuling på batteri, och säger att han skall träna, han kan oxå gasa och hoppa!!!

Till slut fick vi honom att lugna ner sig, vila en stund. Det betydde att även mamma fick en lite vilostund..

Vi avslutade dagen med att klippa honom, äntligen gav han med sig och vi fick fria händer... GÖTT nu ser han ut som en pojke igen!!

Nu är det vi igen, vardagen är tillbaka.

K

Kommentarer
Postat av: reidor

Illbatting? Ahh så farligt är det inte. Finns det inte små stuttsmattor att köpa? Men de är klart, då får man stå och vakta honom så det inte händer något.

2009-10-20 @ 06:47:09
Postat av: Malin

Jo, det är klart att det finns men jag vet inte om det är bättre än sängen... den ger ju inte speciellt mycket studs tillbaka...

2009-10-20 @ 08:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0