Gekås-Ullared

Skulle åka ner för att se ut lite julklappar till brorsonen och sonen men inte en enda till brorsonen, Det fanns inte ens någon lite pryl som var ok för honom, som jag ville ge honom. Julklappar bilr det i alla fall till honom i massor som vanligt, Han fyller 3 bara en vecka efter julafton så han får så det räcker och blir över.
Likaså är det med syster som fyller 10 dagar innan julafton hon får oxå så det räcker och blir över.
Det roliga är att hon har inte en aning denna gången vad hon skall få varken till födelsedagen eller till jul!!! Hon tror att hon vet men hon har så FEL FEL FEL.

Hur eller hur drog vi i väg i går morse.. 0530 väckte jag Tim, öppnade julkalendern, klädd på och åkte mot Sandsjöfors och mamma/mormor. 

Hittade ganska mycket av det som jag skulle ha förutom till Wille då men som sagt det finns underbara butiker här hemma med mera underbara saker till honom så det löser sig.
Köpte en Tomte ca 55cm hög som Tim går och pussar på hela tiden, undra om han vill pussa på tomten när han kommer i normal storlek.. Farfar, tomte igen?

men men, hemma igen med vad som var nödvändigt, faktiskt inget onödigt handlat, för att det kan vara bra att ha eller det skulle vara roligt att ha men kommer aldrig nog att använda.... Jag har kompisar som handlar för att det är bra att ha inte för att de skall användas utan för att det kan vara bra att han om man någon gång under sitt liv kanske behöver använda det...

Till alla Er som skall åka och handla julklappar i Ullared, det finns mer än en butik i Ullared...

RSS 2.0