VI...

Vid bordet under bröllopet fanns dessa stenar, fina som tusan.



K

Bröllop i Örebro

Ja då var bröllopet i Örebro över (förra helgen) och vardags livet har gått vidare som vanligt.

Det var ett lugnt och harmoniskt bröllop måste jag få säga, ingen hysteri någonstans alls. Mycket skratt och allvarliga snack tillsammans med släkt och vänner.

Vi drog i väg under förmiddagen för att vi skulle ha bra med tid på oss upp för att ev stanna för en bit mat och kunna göra oss fräscha inför det stundande bröllopet mellan min kusin Suss och hennes P2 (Patrik).

Bröllopet hölls i en mysig liten kyrka, alldels lagom för denna högtid. Solen hade gått ner och det vara bara de två och mörkret och en massa ohängda gäster i kyrkan



Se så lyckliga de är innan de förklaras man och hustru.



Nöjda över att denna stund är över får vi alla se pussar och godiskulor i regn.

Mottagningen skulle hållas i Naturens Hus, ett kanon mysigt ställe med öppen spis som gjorde det hela underbart hemtrevligt och varmt.

Här serverades det god mat och underhållning av det två underbara varelserna Pontus och Oskar.



Japp, nu var festen igång, de här två allstå, de är verkligen sköna.



Syster gillar inte champange så det blev cider till henne sen drack hon sig mätt på öl och diverse andra drycker under kvällen. Hon säger att hon tyckte jag var full men ICKE man kan ju undra vem som blåste 0.00 på morgonen innan vi drog hem, vem var det som var mest onyckter.
Det kanske syns mera på mig men ICKE.

Tack för denna fest och den underbara vigeln med all sång av div vänner och släkt. TACK!!!

K

JOBBA VS HELSINGBORG???


Ja jag har valt att jobba och som jag ser det ju gjorde jag ett väldigt bra val.

Jag har under kvällen fått SMS om tillställningen och situationen nere i Helsingborg och jag undrar hur roligt kan det vara att åka i väg med jobbet och inte vara i sina sinnes fulla bruk. När man åker med jobbet representerar man inte bara sig själv utan hela företaget.

De SMS jag har fått visar att så är inte fallet hos några av mina medarbetare. Jag är stolt att jag är hemma och inte behöver skämmas för mina kollegor.

Hur det än är där nere så är det verkligen öken här hemma. Händer inte något alls, sitter bara och väntar ut tiden tills det är dags att bege sig ut från kontoret ner till bilen och hem till mig sköna säng där familjen väntar sovander men ändå.

Vi får väl se hur det är i morgon med alla, hur bra de mår, hur trötta de är och om de kommer orka jobba när de kommer hem efter lunch. Ingen sjukanmälan här inte och inte heller komp för att man är trött eller bakfull. Som man bäddar får man ligga. Nu hoppas jag att inte något av detta inträffar utan att alla är på gott humör och sprider en behaglig stämning runt sig.



Jag säger inte att man inte kan drick öl men man kan dricka öl.

K

Mormor.. blir bara sämre

Japp, det är sanningen.

I dag var mamma förbi henne en stund på sjukhuset och det var inte någon vacker syn inte.

Hon stannar upp i andning och ögonvitorna visas i ögonen i stället för iris och hon rycker.
Idag hade hon sagt rakt ut när mamma satt där. - Jag kommer, jag kommer!!
Vem säger hon detta till? Är det min morfar som gick bort hösten 1996 som ropar efter henne eller är hennes syster som lämnade in för några månader sen?
Hur funkar det när man är döende???

Jag skall ta en sväng till henne på måndag eftersom jag jobbar nu i helgen.
Tim tycker inte om sjukhus med det är så det är antingen får han vara utanför eller får han hänga med.

K

ÖREBRO I HELGEN

Vi har varit i Örebro på möhippa och svensexa över helgen. <<< <<< <<< <<< <<< Jag har träffat så mycket nytt folk att jag inte kommer i håg vad alla heter, måste försöka komma på det tills nästa gång vi träffas vilket är om två veckor på bröllopet! >>>>>>> Jag tror i alla fall det var så här... Vi kom till Anna och Maria där var Petra, Sara, Jenny, Anja, Micke, Fredrik, Birgitta men även Mia och Patrik. Vi kom dit tillsammans med Macke och Lisa. Sen kom Suss och P2 tillsammans med Daniel. Det var någon som saknades här nu men det rer sig säkert tills dess... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Trevligt som tusan var det, det var underbart att se kusinen hade vågat spöka ut sig så ordentligt (80-tal) såg lite ut som en städtant som min mamma sa när jag skickade i väg en bild på henne. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Vi får hoppas på att bröllops helgen blir lika bra om inte bättre...>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Glömde tillägga att Tony och Patrik är som piff puff, humel och dumle.. >>>>>>>>> Fattar inte varför jag inte kan skriva inlägg på jobbet!!????

Barnlediga

Japp, så är det...... I kväll skall vi skjutsa lill killen till Sandsjöfors!

Jobbig morgon...

Hej alla glada och nöjda... Jag hatar regn och vill bara dra täcket över huvudet igen. Men jag har tagit mig upp och är på jobbet igen. Tim var inte heller pigg på att gå upp idag och helst ville han inte heller gå upp och gå till dagis.. Morgonrutinen i morse var inte som den brukar vara, påklädning och tandborstning i sängen till "Små Einsteins". Jag orkade inte bråka då jag var skittrött själv så i morse gick allt efter lille mannens pipa. Varför han var trött det kan jag förstå. Han var hos Fajfaj igår kväll och härjade när jag var och svettades. Det gick som en dans de hade både lekt och läst bok. Men nu är det bara till att ta sig i kragen och jobba. K

Älgkalopps... jummi

I dag blev det älgkalopps här hos min mamma... En grymt god söndagsmiddag tillsammans med familjen.

Vi besökt även Fam Wixengårds med det nya tillskotten Fabin. Han är en söt liten/stor rackare, har hade växt på bra och inte förlorat ett enda gram sen födslen vilket annars är mer vanligt än ovanligt. 

Nu blir det till att dra hemåt för att ta söndags eftermiddag/kväll. En liten promenad blir det nog oxå skulle jag tro.

Ny vecka och nya utmaningar väntar runt hörnet!

K

RSS 2.0