BARNLEDIGA!

I helgen har vi varit barnlediga, Tim har, som jag skrivit innan, varit med farmor och farfar i stugan!

I Fredags var Tony riktigt bakis, han firade verkligen valborg om man säger så!
Hur eller hur så var det riktigt gott väder ute så jag drog i väg på morgonpromenad när jag vaknat och lät Tony sova vidare. Sen var det frukost på altanen med efterföljande kaffe i solen. En skön förmiddag blev det med mycket sol.

Vi drog in till Jönköping under eftermiddagen, Tony hittade kläder, ett på 3/4 jeans shorts, som vanligt och jag bara ett enkelt vanligt linne och tunna 3/4 leggings.

Det blev en tidig kväll, redan efter 21 gick vi till sängs för vi skulle dra till Tyskland kl 0350 på lördagen.
Vi blev hämtade av bussen på Södra torget i Nässjö 0415 för att sen dra runt på hela höglandet för att hämta folk, Vetlanda, Sävsjö och slutligen Värnamo innan vi drog söder ut mot Helsingborg för vidare färd genom Danmark mot Rödby till Puttgarden.
När vi väl var framme var vi trötta som attan med handlas det skulle det minsann. När man åker buss får man ha med sig ett visst antal kilon hem. Varje ölflak (0,33 )räknas som 8 kg. Tony fick även med sig X antal flaskor med Whiskey och gin hem som vanligt inför sommaren går det åt ganska mycket gin så det fick det bli.
Hemma i Anneberg var vi runt halv tolv och då stupade vi verkligen i sängen.

Söndagen var lugn och skön, morgonpromenad, frukost, en sväng med bilen och fika hos Åkerlund/Gustavsson med barn det var riktigt trevligt som vanligt!
Efter fikat så drog vi direkt hem för Tim skulle komma hem vid halv tre,  det var ett skönt återseende, nu var han hemma igen. Lika skönt som det varit i helgen skönare var det att ha honom hemma igen lillskiten.
Han har träffat alla pappas kusiner och dess barn Han har nog haft hur kul som helst.

Nu är helgen över och veckan har börjat.

Ha de´ /P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0