Sommarvärmen måste hålla i sig



På fredag kväll hoppas vi systra och brossan med familj kommer förbi och grillar! Vi har inte setts på jättelänge.
Vi grillar på lite goa köttbitar kanske lite kyckling och till det shyssta potatis halvor/klyftor med en god sallad och massor av andra vitlökstillbehör!!
Hoppas det blir av nu, brossan!!???

Sen över helgen drar vi (familjen) ner till Ekerums Camping, Öland.
Det ska bli riktigt mys!
Vi skall hälsa på min kusin och hennes galna familj.

När vi bestämde detta, att vi skulle komma ner, tyckte P1 att det var på tiden att han fick någon att grogga med, han tycker nog det är lite ensamt där nere på Öa.

Vi bokade en stuga (8-10kvm), bara för att slippa tälta.
Det skall vara en stuga med 2-3 bäddar i våningsssäng, kylskåp, micro kaffebyggare, vattenkokare och TV. Vi skall ju bara sova i stugan inte tillbringa hela helgen i den när kussen har stor husvagn inte. Det blir hos dom, på stranden och vid poolen som vi håller till!!!!

 
En liten skiss över planlösningen i den lilla stugan, det skall nog fungera toppenbra!!!
Tim han är ju som jag skrivit tidigare en riktigt fisk i vattnet när det kommer till poolbad, undra hur det går i havet, där i lagunen vid campingen!???

Famo o Fafa drar upp till sommarstuga, det behövs alltid en liten minisemester, alla mår bra av att komma bort till något som är så lungt och skönt som Fagersand.
Tyvärr blir det väl som vanligt, fullt upp, ingen vila.
Det skall väl bara fejas och umgås.. David har ju köpt hus det tycker fafa är intressant och Amanda ligger på förlossningen, lycka till!!!
Momo o moffa det drar till Linköping för shopping så det blir bara brossan kvar hemma vid, tråkig för honom men han drar ju ner till Falkenberg om några veckor sen har de ju alltid stugan i Sandsjöbaden att hänga vid!!!


Trevlig helg allesammans

Kommentarer
Postat av: systra!

Wohooo vilket långt inlägg, trevligt =)

Jaa jag hoppas med det bli på fredag för grillning hos e massa massa gott =)

Hoppasni får skoj på öland, hade ju vart himla najs å följa me men inte fasen blir man tillfrågad haha meeeen jag ska ju till linköping å om ngåra veckor är det du och jag som drar till huvudstaden =)

Pöss

2009-06-24 @ 19:57:20
Postat av: Malin

jag visste ju att du skulle med de andra till Linköping så varför ens fråga, det var ju bestämt sen länge tillbaka och detta bestämdes idag. Du brukar ju få sång beslutsångest om vad du skall göra!! så ibland är det bästa att ta beslutet åt dig! PUSS

2009-06-24 @ 21:14:52
Postat av: Marren

HAhaa, jaa det är nog det bästa =) haha

Puss

2009-06-25 @ 06:59:31
Postat av: Johanna Ahlström

Önskar er en riktigt härlig resa! Skönt att komma iväg lite! Det behöver man ibland, till Öland som är så mysigt och fint om man är på rätt ställe.. När börjar du sedan din semester? Vi får se till att ses snart en dag! Ha det så fint och var rädda om er! Massa kramar

2009-06-25 @ 15:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0