Julpyssel med tjejerna

I kväll var det julpyssel med tjejerna från öppna förskolan.

Vi träffades alla i missionkyrkan där var och en hade med sig eller inte med sig något att pyssla.
En del tovade tomtar andra rensade i bland sina recept så de fick ordning andra satt bara med runt bordet och var sociala med oss alla andra.

Till vår hjälp hade vi folk från missionsförsamlingen, de bjöd på glögg när vi kom, sen var det smörgåstårta och till slut kaffe och kaka. Allt detta för att vi håller igång öppna förskolan i missionskyrkan. Ett sätt för mammor och barn och träffas och leka tillsammans.

En del, eller Jenny, hade stora pyssel med sig. Hon skulle göra klart årets julkalender till sonen




Hon hade spännt ett linne typ på en ram och målade med textilfärg. På varje linje kommer det sen siffror som datum 1-24 julaftons morgon. Hon sydde på ringar och sen dekorerade hon med paket.

Andra som inte hade pyssel med sig satt som sagt bara ner och var sociala med varandra



Själv hade jag med mig stlåltråd, band och några prisma diamanter, hade tänkt att gör lite julgrans pynt. Jag vet inte om det är ok att hänga upp men så får det bli. Har man gjort det själv ska man vara stolt är det inte så man säger. Att man ska vara stolt över vad man skapat??



Resultatet av mitt julpyssel, skulle tro att det gått bättre om man använt sig av verktyg i stället för limstift och sax för att få till de olika böjarna. Det duger.

Ps. Smörgåstårtan från Thimons var supergod.

K

Kommentarer
Postat av: Josse

Vad fint du har gjort!! Vi ses nästa vecka hos Johanna...ska bli mysigt.

2009-12-04 @ 08:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0