30 års fest....

I går var det 30 års fest i N Sandsjö bygdegård med alla nära och kära.. Det var typ 50 personer bjudna det slutade med att vi var 29 st på kvällen som vi dessutom lämnade kl 22..

Efter att ha stressat som fasen var vi äntligen på plats 30 minuter sent, vi var sist som vanligt, även om kussen Falschen var det som var näst sist, familjen Dahlqvist...... De flesta var i tid om hade minglat runt som attan, de tog vi igen med råge iaf.

Paj var det som serverades, tacopaj och kyckling/curry paj, pajerna var goda med det var två helt olika.. Den ena var väldigt blöt och den andra var väldigt torr... Ont i magen fick jag och några andra av tacopajen, tror vi för den var siså där.

Efterrätten var en kaka som bestod av en kladdkake botten med smält vit choklad över toppad med hallon. GOTT!
Kent skulle nog ha kunnat ät både 2 och 3 st, han är helt galen i kladdkaka och har så alltid varit, näst efter bullen i kaffet!
Han är rolig han...

Hoppas de hade det roligt efter vi gått, alla var på toppen humör så det borde de haft!!!

När vi hämtade Tim hos mamma var det måttligt trötta!! Wille och Tim är grymma på att leka med varandra. De hade cyklat i samhället, hoppat stuttsmatta, käkat lördagsgodis och mycket annat.. Han ville som vanligt inte följa med hem. Lite trots med sen bar det av, i Stensjön sov han som en stock och har fortfarande inte vaknat!

K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0